نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا

واشنگتن پست: ترامپ از دست بولتون کُفری است

مقام‌های دولتی ارشد و مشاوران کاخ سفید گفتند، دونالد ترامپ از اینکه مقام‌های ارشدش در برآورد دشواری عزل نیکولاس مادورو چندان موفق نبودند دلخور و ناراضی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۸۴۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پیش از این، مایک پنس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا با درخواست از مقام‌های ونزوئلایی برای دنبال کردن مسیر رئیس اطلاعات سابق و جدایی از کاراکاس و پیوستن به اپوزیسیون گفته بود تمام تحریم‌هایی که پیشتر علیه او اعمال شده بود لغو می‌شود.

مقام‌های دولتی ارشد و مشاوران کاخ سفید به واشنگتن پست گفتند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از اینکه مقام‌های ارشدش در برآورد دشواری عزل نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا ناموفق بودند دلخور و ناراضی است.

به گفته یک مقام ارشد، ترامپ اخیراً به شوخی گفته بود جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا می‌خواهد او را به "جنگ با ونزوئلا" بکشاند و همین شوخی نگرانی‌های بیشتری را افشا می‌کند. یک مقام مطلع دیگر از سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا می‌گوید، او همچنین درباره تلاش بولتون برای کشاندن او به "گوشه رینگ" و حرکت به سمت "فراتر از چیزی که او درباره سیاست ونزوئلا مناسب می‌داند" شکایت کرده است.

علاوه بر این، مقام‌های کاخ سفید می‌گویند گرچه رئیس‌جمهوری آمریکا به خوان گوآیدو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا علاقمند است اما علناً نسبت به اینکه آمریکا چقدر از او اطلاعات دارد نگران است و این سوال را می‌پرسد که آیا او واقعاً برای تصدی حکومتداری این کشور آمریکای لاتین آمادگی دارد یا خیر.

سه مقام دیگر هم به واشنگتن پست گفتند، رئیس‌جمهوری آمریکا آشکارا از بولتون و سایرین که توان نیکولاس مادورو را دست‌کم گرفته بودند، شکایت کرده است.

مقام‌ها می‌گویند، ناکامی کودتای نظامی سه‌شنبه گذشته در ونزوئلا "عملاً بحث جدی" درباره اقدام نظامی آمریکا در این کشور را متوقف کرده است و کاخ سفید اکنون برای رفتن مادورو صبر می‌کند. دو مقام و یک مشاور دیگر گفته‌اند ترامپ اکنون اصلاً تمایلی ندارد تا مداخله مستقیم نظامی علیه این کشور اعلام کند. در حال حاضر گزینه‌ها شامل اعزام نیرو به کشورهای همسایه، یا اعزام نیروی دریایی به سوال ونزوئلا برای قدرتنمایی، تشدید کمک به همسایگان ونزوئلا و ارائه کمک‌های بیشتر به آن دسته از اتباع ونزوئلا است که حین این بحران از کشورشان فراری شدند.

به‌رغم دلخوری ترامپ از بولتون درباره ونزوئلا، دو مقام دولتی ارشد می‌گویند رئیس‌جمهوری آمریکا هیچ برنامه‌ای برای اخراج او ندارد و به بولتون گفته است تا به تمرکز روی این کشور ادامه دهد.

ایسنا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار